Design

GRATIS MASCOT DESIGN
Mange kunder har allerede et færdigt maskot design, når de henvender sig til os. Ofte kan vi benytte designet til at lave en flot maskot til kunden, men ligeså ofte må vi tilrette designet, så det bliver funktionelt og egnet til at have en person indeni. Denne tilretning er gratis, selvom det kræver en nytænkning og fysisk tilrettelse af designet på vores tegnestue.

Hvis du ikke har et design, så hjælper vi dig også gratis med at få fremstillet et. Vi har meget dygtige designere, så designet ender med at blive, som du ønsker det. Det gratis design forudsætter, at vi efterfølgende producerer din maskot. I modsat fald forbeholder vi os ret til at fakturere DKK 1.500,00 ekskl. moms for designet, som du modtager i en JPG fil.

VIDEREUDVIKLING AF DESIGN
Vores dygtige designere og tegnere kan mod meget rimelig betaling hjælpe med at videreudvikle på din maskot figur, og det univers som den færdes i fx. ved at tegne den i forskellige positurer og situationer. De færdige og farvelagte design modtager du som redigerbar vektorgrafik og PDF filer og rettighederne til designet følger med. Udgangspunkt er 3 tegninger af maskotten i positur set forfra, fra siden og bagfra til DKK  3.000,00. Efterfølgende koster det pr. positur DKK 750,00.

Vi kan desuden på meget favorable prisvilkår hjælpe dig med:

– Malebøger
– Tegneserie striber
– Animationer
– Produkt design
– Logo design

Design af brevpapir, visitkort, etc.

Har du andre opgaver i tankerne, så kontakt os. Vi hjælper gerne, hvis vi kan.

Her kan du se et eksempel på skitseforløb:5 Designs for Zoopark

Yellow winter character      Yellow with a banner