FAQ

Typiske spørgsmål i forbindelse med produktion af en reklamemaskot kan du få svar på her, men vi vil helst at du kontakter os til en uforpligtende og god snak om de mange muligheder for design og konstruktion. På den måde får vi vigtige input fra dig, der i kombination med vores erfaring, sikrer at dit maskot kostume får det ønskede udtryk og den ønskede virkning på publikum.

 

Hvor lang tid tager det at producere et maskot kostume?

Pro Special maskotter tager omkring 8 uger, og Basic Special maskotter tager omkring 5 uger. Leveringstid kan svinge afhængig af, hvor stort et pres der er på vores produktion, så forhør dig altid.

Giver euromascots garanti?

Alle vore maskotkostumer er produceret i eu. Det er din sikkerhed for, at vi udelukkende anvender materialer, der er godkendte i.h.t. Europæisk lovgivning. Desuden giver vi 2 års garanti på fabrikationsfejl.

Kan i reparere min maskot, hvis den bliver beskadiget?

Ja. Simple reparationer kan vi foretage på Euromascots i Hørning ved Aarhus. Større skader kræver muligvis returnering til vores systue. Alder på maskotten og årsagen til skaden afgør, om den er dækket af vores garantiordning, der omfatter fabrikationsfejl, men ikke skader der er opstået ved uhensigtsmæssig eller forkert anvendelse eller opbevaring. Skader der ikke er dækket af garantiordningen faktureres med en timepris på DKK 300,00 samt materialer og transport. Følg den brugs- og vedligeholdanvisning der leveres sammen med din maskot, så er du godt hjulpet og din maskot kan holde i mange år.

Hvordan vedligeholder jeg min maskot?

Sammen med din maskot leverer vi en brugs- og vedligeholdanvisning. Følg den og pas godt på din maskot, så holder den i mange år.

Hvorfor skal jeg købe min maskot hos euromaskots?

Baseret på vore mange reference udtalelser fra virksomheder på tværs af eu, kan vi love dig en kreativ, smidig og problemfri arbejdsproces, der ender med et fantastisk resultat. Vi producerer desuden maskotkostumerne ved anvendelse af de nyeste teknikker, og det resulterer i maskotter, der er lette at bære – både hvad angår vægt og bevægelighed. At de er lette at bære betyder meget for maskotførerens velbefindende, og det gør, at maskotten kan bevæge sig mere frit og naturligt. Det giver publikum en bedre oplevelse og dit projekt mere opmærksomhed.

Er der rabat, hvis jeg bestiller flere maskot figurer?

Ja. Hvis du bestiller flere maskotter samtidig, er der en lille effektivitetsbesparelse, som du får gavn af i form af rabat.

Producerer euromascots andet end maskotter?

Ja. Vi har mange års erfaring i at udvikle, producere og rådgive om en lang række andre produkter fx:

– marketingkoncepter omkring maskotter
– tøjdyr, bamser og plysdyr
– oppustlig blikfang, reklame og figurer
–  glasfiber-statuetter og figurer, fx glasfiberheste eller køer i naturlig størrelse!
– merchandise og reklameartikler
– beklædning med tryk og broderi
– grafisk design af malebøger, tegneseriestriber, logoer, etc.

Et godt råd?

Maskotter er ikke noget de fleste virksomheder køber hvert år, og derfor er der sjældent en intern maskotexpert, der præcis ved, hvad man skal sikre sig.

  1. Hold dig til producenter i eu så er du i de fleste tilfælde sikker på, at lovkravene er overholdt.
  2. Spørg din eu leverandør om de producerer deres maskotter i eu eller udenfor, fx i kina. Mange foregiver at være producent, men benytter kinesiske underleverandører.
  3. Hvis prisen er billig, så er kvaliteten derefter, det kan du være sikker på. Det er bedre at give lidt mere og have en flot maskot i lang tid fremfor 2 dårlige i 2 x kort tid!
  4. Spørg efter referencer og tjek dem eventuelt.
  5. Spørg efter garanti.

Du er altid velkommen til at spørge os om råd. Vi er glade for at kunne hjælpe.