Maskotter

Vi producerer vore maskotter i EU, med en passion for kvalitet i hver detalje. Vi tilbyder 2 forskellige maskot kvaliteter i 2 forskellige pris kategorier.

PRO SPECIAL MASKOT KOSTUMER
Med et Pro Special maskot kostume er du sikker på wow effekt og den ultimative succes. Vi producerer dem i lette, men stærke kvalitetsmaterialer og bruger meget tid på, at få præcis det udtryk frem, som du havde forestillet dig, og som du ved vil fortrylle publikum. Det tager tid, og du indrages undervejs til diverse godkendelser. Dermed er vi sikre på et godt resultat, der matcher dine krav. Faktisk så giver vi dig en 100% tilfredshedsgaranti på vores Pro Special maskotkostumer. I produktionen af en Pro Special reklamemaskot tager vi også et helt specielt hensyn til komforten for mascotføreren, samt at den skal være nem at vedligeholde.
Pro Special kan også produceres som maskot statue. Kontakt os og hør nærmere.

Se eksempler på Pro Special maskotter på vores FOTOSIDE

Basis special maskot kostumer

Maskottchen Kostüm

Hvis du har et simpelt design eller ikke stiller krav om 100% match med design layoutet eller bare ikke ønsker at bruge helt så mange penge på en mascot, så er Basic Special maskotfigurer en god løsning.
Du får stadig en fantastisk maskot i forholdsvis lette materialer, men med mindre fokus på detaljer og komfort og generelt et mere simpelt udtryk. Det tager kun halv så lang tid at producere en Basic Special maskot sammenlignet med en Pro Special, og det skyldes, at en del af processen er standardiseret, samt at du som kunde ikke involveres med diverse godkendelser. Med en Basic Special reklame maskot får du et design layout til godkendelse, og det næste du godkender er et billede af den færdige maskot figur inden afsendelse fra systuen. Du fraskriver dig naturligvis ikke retten til at gøre indsigelser mod det færdige resultat, men du skal være villig til at acceptere rimelige afvigelser fra det originale design layout. Hvis du stiller større krav, så bør du overveje en Pro Special maskot.

Basic Special kan også produceres som maskot statue. Kontakt os og hør nærmere.

Billige maskotter

Professionelle Maskottchen

I Kina producerer de billige maskot figurer til de laveste priser. Vil du have en maskot til den laveste pris, kan vi ikke hjælpe dig, men vi kan hjælpe dig med, hvad du skal være på vagt overfor, hvis du vælger en billig maskot fra Kina:

  1. Sørg for dokumentation på at alle materialerne inkl. lim er godkendte i.h.t. EU lovgivning.
  2. Spørg om materialerne limes sammen eller syes sammen. De limes ofte, og det holder slet ikke.
  3. Spørg om der gives en eller anden form for garanti på fabriksfejl (syninger der springer op etc.)

Euromascots producerer udelukkende på europæiske systuer. Vores maskotter er i høj kvalitet og kun i godkendte materialer. Euromascots giver 2 års garanti på fabriksfejl.